• 042 202 774
  • info@realinvest.al
Array ( [0] => Array ( [ID] => 18323 [LocationIDName] => Tiranë - Tiranë - 5/3 Kopshti Botanik, rruga Komuna e Parisit, Liqen [RealestateStatusIDName] => Available [Description] => [SQ-AL]Shitet | Ambient komercial 700 euro m2, tek Komuna e Parisit, kati 0 buze rruge. Ambienti eshte I rregulluar dhe I kompletuar eshte ne kryqezim te rrugeve dhe shume afer me autostraden e Tegut dhe kopshtin botanik. I gjithe ambienti ka aspirim dhe kondicionim, eshte 290 m2 shitet me gjithe biznesin e kompletuar. Mund te pershtatet ne cdo lloj biznesi qe ju deshironi. Perbehet nga: 8 dhoma, 3 tualete, 3 dushe si dhe nje magazine e madhe 90 m2. Shitet per arsye emigracioni. Per me teper detaje kontakto Ardjanin: +355 69 91 97 957 [/SQ-AL] [LandArea] => [NettArea] => 290.00000000 [Rooms] => 6 [Bathrooms] => 3 [InteriorRooms] => [FirstMediaID] => 23045 [GrossArea] => 290.00000000 [LivingRooms] => 2 [Views] => 47 [Name] => [SQ-AL]Shitet | Ambient komercial 700 euro m2, tek Komuna e Parisit.[/SQ-AL] [Format] => .jpg [UID] => 5aa8a008-781a-e53e-c726-aa1376c224bc [BusinessTypeIDName] => For sale [NatureTypeIDName] => Commercial [GPSLon] => 19.83064950000000 [GPSLat] => 41.32909890000000 [Price] => 203000.00 [Address] => Rruga e Kodra e Diellit [Reference] => 493 [CreateDate] => 2019-04-20 10:00:16 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 ) [1] => Array ( [ID] => 18317 [LocationIDName] => Tiranë - Tiranë - Zona 9 [RealestateStatusIDName] => Available [Description] => [SQ-AL]Shitet | Apartament 1+1, 67 m2, 1100 euro\m2, tek kompleksi Reno! E ndërtuar në një zonë të qetë, ajo ofron komoditetin e afërsisë vetëm 10 minuta larg qendrës së Tiranës. Zona eshte e favorshme me te gjitha facilitetet e jeteses. Ndërtesa është dizenjuar me 2 kate parkim nëntokë, 2 kate për zhvillimin e njësive tregtare dhe 7 kate për apartamentet e banimit, me fasadë të veshur me terakotë dhe termoizolim. Apartamenti eshte i organizuar ne: 1 koridor shperndares, 1 sallon i bollshem, kuzhina, 1 dhome gjumi, 1 tualet, 1 ballkon. Me orientim nga perendimi. Per me shume informacion kontaktoni tek numri me poshte: +355 67 69 59 395.[/SQ-AL] [LandArea] => [NettArea] => 59.45000000 [Rooms] => 1 [Bathrooms] => 1 [InteriorRooms] => [FirstMediaID] => 23009 [GrossArea] => 67.83000000 [LivingRooms] => 1 [Views] => 63 [Name] => [SQ-AL]Shitet | Apartament 1+1, 67 m2, 1100 euro\m2, tek kompleksi Reno![/SQ-AL] [Format] => .jpg [UID] => ce53789c-7916-327c-367d-2cf83c990483 [BusinessTypeIDName] => For sale [NatureTypeIDName] => Apartment [GPSLon] => 19.83064950000000 [GPSLat] => 41.32909890000000 [Price] => 73700.00 [Address] => Rruga Jordan Misja [Reference] => 487 [CreateDate] => 2019-04-18 10:09:46 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 ) [2] => Array ( [ID] => 18316 [LocationIDName] => Tiranë - Tiranë - Zona 9 [RealestateStatusIDName] => Available [Description] => [SQ-AL]Shitet | Apartament 2+1+2 tualete, 112 m2, 1100 euro\m2, tek kompleksi Reno! E ndërtuar në një zonë të qetë, ajo ofron komoditetin e afërsisë vetëm 10 minuta larg qendrës së Tiranës. Zona eshte e favorshme me te gjitha facilitetet e jeteses. Ndërtesa është dizenjuar me 2 kate parkim nëntokë, 2 kate për zhvillimin e njësive tregtare dhe 7 kate për apartamentet e banimit , me fasadë të veshur me terakotë dhe termoizolim. Apartamenti eshte i organizuar ne: 1 koridor shperndares, 1 sallon i bollshem, kuzhina, 1 dhome gjumi, 1 tualet, 1 ballkon. Per me shume informacion kontaktoni tek numri me poshte: +355 67 69 59 395.[/SQ-AL] [LandArea] => [NettArea] => 98.75000000 [Rooms] => 2 [Bathrooms] => 2 [InteriorRooms] => [FirstMediaID] => 23004 [GrossArea] => 112.67000000 [LivingRooms] => 1 [Views] => 42 [Name] => [SQ-AL]Shitet | Apartament 2+1+2 tualete, 112 m2, 1100 euro\m2, tek kompleksi Reno![/SQ-AL] [Format] => .jpg [UID] => 6523d44e-5d46-9162-b5ea-a2c0901658ce [BusinessTypeIDName] => For sale [NatureTypeIDName] => Apartment [GPSLon] => 19.83064950000000 [GPSLat] => 41.32909890000000 [Price] => 123200.00 [Address] => Rruga Jordan Misja [Reference] => 486 [CreateDate] => 2019-04-18 10:01:16 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 ) [3] => Array ( [ID] => 18315 [LocationIDName] => Tiranë - Tiranë - Zona 9 [RealestateStatusIDName] => Available [Description] => [SQ-AL]Shitet | Apartament 2+1+2 tualete, 115 m2, 1100 euro\m2, tek kompleksi Reno! E ndërtuar në një zonë të qetë, ajo ofron komoditetin e afërsisë vetëm 10 minuta larg qendrës së Tiranës. Zona eshte e favorshme me te gjitha facilitetet e jeteses. Ndërtesa është dizenjuar me 2 kate parkim nëntokë, 2 kate për zhvillimin e njësive tregtare dhe 7 kate për apartamentet e banimit, me fasadë të veshur me terakotë dhe termoizolim. Apartamenti eshte i organizuar ne: 1 koridor shperndares, 1 sallon i bollshem, kuzhina, 2 dhoma gjumi, 2 tualete, 1 ballkon. Me orientim nga perendimi. Per me shume informacion kontaktoni tek numri me poshte: +355 67 69 59 395.[/SQ-AL] [LandArea] => [NettArea] => 101.00000000 [Rooms] => 2 [Bathrooms] => 2 [InteriorRooms] => [FirstMediaID] => 23002 [GrossArea] => 115.24000000 [LivingRooms] => 1 [Views] => 29 [Name] => [SQ-AL]Shitet | Apartament 2+1+2 tualete, 115 m2, 1100 euro\m2, tek kompleksi Reno! [/SQ-AL] [Format] => .jpg [UID] => 7d558594-0444-a60c-d8af-e19fef527667 [BusinessTypeIDName] => For sale [NatureTypeIDName] => Apartment [GPSLon] => 19.83064950000000 [GPSLat] => 41.32909890000000 [Price] => 126500.00 [Address] => Rruga Jordan Misja [Reference] => 485 [CreateDate] => 2019-04-18 09:52:50 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 ) [4] => Array ( [ID] => 18314 [LocationIDName] => Tiranë - Tiranë - Zona 9 [RealestateStatusIDName] => Available [Description] => [SQ-AL]Shitet | Apartament 1+1, 67 m2, 1100 euro\m2, tek kompleksi Reno ! E ndërtuar në një zonë të qetë, ajo ofron komoditetin e afërsisë vetëm 10 minuta larg qendrës së Tiranës. Zona eshte e favorshme me te gjitha facilitetet e jeteses. Ndërtesa është dizenjuar me 2 kate parkim nëntokë, 2 kate për zhvillimin e njësive tregtare dhe 7 kate për apartamentet e banimit,me fasadë të veshur me terakotë dhe termoizolim. Apartamenti eshte i organizuar ne: 1 koridor shperndares, 1 sallon i bollshem, kuzhina, 1 dhome gjumi, 1 tualet, 1ballkon. Me orientim nga perendimi. Per me shume informacion kontaktoni tek numri me poshte: +355 67 69 59 395.[/SQ-AL] [LandArea] => [NettArea] => 59.45000000 [Rooms] => 1 [Bathrooms] => 1 [InteriorRooms] => [FirstMediaID] => 22988 [GrossArea] => 67.83000000 [LivingRooms] => 1 [Views] => 44 [Name] => [SQ-AL]Shitet | Apartament 1+1, 67 m2, 1100 euro\m2, tek kompleksi Reno ![/SQ-AL] [Format] => .jpg [UID] => f3ea64be-56e1-ba8e-6153-55af50a699e3 [BusinessTypeIDName] => For sale [NatureTypeIDName] => Apartment [GPSLon] => 19.83064950000000 [GPSLat] => 41.32909890000000 [Price] => 73700.00 [Address] => Rruga Jordan Misja [Reference] => 484 [CreateDate] => 2019-04-17 16:29:53 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 ) [5] => Array ( [ID] => 18313 [LocationIDName] => Tiranë - Tiranë - Zona 9 [RealestateStatusIDName] => Available [Description] => [SQ-AL]Shitet | Apartament 2+1+2 tualete, 111 m2, 1100 euro\m2 euro, tek kompleksi Reno! E ndërtuar në një zonë të qetë, ajo ofron komoditetin e afërsisë vetëm 10 minuta larg qendrës së Tiranës. Zona eshte e favorshme me te gjitha facilitetet e jeteses. Ndërtesa është dizenjuar me 2 kate parkim nëntokë, 2 kate për zhvillimin e njësive tregtare dhe 7 kate për apartamentet e banimit, me fasadë të veshur me terakotë dhe termoizolim. Apartamenti eshte i organizuar ne: 1 koridor shperndares, 1 sallon i bollshem, kuzhina, 2 dhoma gjumi, 2 tualete, 1 ballkon. Me orientim nga lindja. Per me shume informacion kontaktoni tek numri me poshte: +355 67 69 59 395.[/SQ-AL] [LandArea] => [NettArea] => 97.92000000 [Rooms] => 2 [Bathrooms] => 2 [InteriorRooms] => [FirstMediaID] => 22982 [GrossArea] => 111.72000000 [LivingRooms] => 1 [Views] => 39 [Name] => [SQ-AL]Shitet | Apartament 2+1+2 tualete, 111 m2, 1100 euro\m2 euro, tek kompleksi Reno![/SQ-AL] [Format] => .jpg [UID] => d5e78212-09d7-8874-609d-5c234b7c6d35 [BusinessTypeIDName] => For sale [NatureTypeIDName] => Apartment [GPSLon] => 19.83064950000000 [GPSLat] => 41.32909890000000 [Price] => 122100.00 [Address] => Rruga Jordan Misja [Reference] => 483 [CreateDate] => 2019-04-17 16:25:42 [HasPriceUnderAppreciation] => 0 ) )

Gjeni shtëpinë tuaj të ëndrrave

Çfare po kerkoni?

Apartamente

Apartamente dhe shtepi banimi te madhesise qe deshironi me qira dhe shitje .

Zyre

Ambientet e gatshme janë të përshtatshme për qira dhe shitje zyre.

Dyqan

Ambjente me qira dhe shitje per dyqane, ristorante, bar-e, dhe sherbime te tjera .

Komercial

 Biznese – shitje dhe qira per ambjente biznesi si kapanone, fabrika, godina te medha, gjithashtu shitje aktivitetesh si palestra, locale, call center, pajisje per robaqepsi  etj

Blog

Si te blej shtepi?

Përcaktoni buxhetin Kjo eshte vendimarrrje shume e rendesishme ne blerjen e shtepise pasi ju jep n

Me shume

PER SA KOHE BLIHET NJE SHTEPI? SHQIPERI-VENDE TE TJERA

Shqiperia nga vendet me banesat me te shtrenjta ne bote per kohen e blerjes se saj krahasuar me te a

Me shume

A do rriten çmimet e apartamenteve në 2019?

Arsyeja kryesore për rritjen e sektorit të ndërtimit rezidencial është kërkesa dhe planet urba

Me shume

Ne ndihmojmë njerëzit dhe shtëpitë të gjejnë njëri-tjetrin

Gjej shtepine