• 042 202 774
  • info@realinvest.al

Blog

Jeni te informuar me lajmet e fundit

Si te blej shtepi?

Përcaktoni buxhetin Kjo eshte vendimarrrje shume e rendesishme ne blerjen e shtepise pasi ju jep nje orjentim te sakte se ne cfare zone ju mund te bleni shtepine tuaj.

Me shume

PER SA KOHE BLIHET NJE SHTEPI? SHQIPERI-VENDE TE TJERA

Shqiperia nga vendet me banesat me te shtrenjta ne bote per kohen e blerjes se saj krahasuar me te ardhurat mesatare!

Me shume

A do rriten çmimet e apartamenteve në 2019?

Arsyeja kryesore për rritjen e sektorit të ndërtimit rezidencial është kërkesa dhe planet urbanistike të Bashkisë.

Me shume