Blog

Njoftohu me të rejat e fundit

PERFITIMET E FRANCHISE NE REAL ESTATE

Franchise REALinvest eshte licenca qe i japim nje individi per te vepruar ne nje zone ose territor te cakutuar ne republiken e Shqiperise si agjensi i

Lexo më shumë

Rivlerësimi i pronave do të shtyhet me 3 muaj

 Shkak për këtë shtyrje është bërë pandemia COVID-19, pasi gjatë më shumë se dy muaj karantinë procesi i rivlerësimit

Lexo më shumë

Hap nje biznes real estate dhe behu shefi i vetes

Duke pare situaten e krizes ne shqiperi dhe mundesite e pakta te punesimit shume persona, deshirojne dhe kerkojne te kene biznesin e tyre.

Lexo më shumë

Ndërtime rekord prej 420 milionë euro në Tiranë, sipërfaqja e dhënë për leje u rrit me 55% në 2019-n

Ndonëse në tremujorin e fundit vrulli i dhënies së lejeve të ndërtimit nga Bashkia e Tiranës ra, për shkak të pezullimit të përkohshëm të

Lexo më shumë

Keshilla kur ndroni shtepi ose qytet me femije

Këshilla kryesore për lëvizjen me fëmijët Lëvizja me fëmijët nuk është situata ideale. Shumica e prindërve dhe fëmijëve, e shohin lëv

Lexo më shumë

5 Hapa per te blere shtepine qe deshironi

Ky artikull eshte kryesisht per personat qe kerkojne te blejne shtepi dhe kerkojne ndihme per procedurat dhe shumen qe do te marrin kredi.

Lexo më shumë

Per sa kohe blihet nje shtepi? Shqiperi - Vende te tjera

Sipas të dhënave që bëhen të ditura nga Numbeo, Tirana ka banesat nga më të shtrenjta në Evropë dhe botë.

Lexo më shumë

Keni prona per te shitur? Si te shmangni taksat? Si te rivlerësoj pronen time - lista e dok! Afat deri në 30 shtator

Nese keni vendosur te shisni pronen tuaj mund te evitoni taksat qe duhet te paguani per shitjen prones. Ajo qe duhet te beni eshte te rivlersoni prone

Lexo më shumë