Blog

5 Hapa per te blere shtepine qe deshironi

5 Hapa per te blere shtepine qe deshironi

Ky artikull eshte kryesisht per personat qe kerkojne te blejne shtepi dhe kerkojne ndihme per procedurat dhe shumen qe do te marrin kredi.

Hapi I

Do te merrni kredi apo do ta bleni shtepine me kursimet tuaja?

Nese merrni një kredi: kontaktoni me nje banke, ose lidhuni me REALinvest. Ekspertet tane do tju bejme nje vleresim paraprak per te kuptuar dhe ndihmuar mbi shumen qe mund dhe tju ndihmojme per te marre kredine. Ne REALinvest kemi marreveshje me disa banka per tju ndihmuar dhe facilituar per te marre shume me te madhe dhe me interes me te mire.

Ne rast se do ta blini shtepine me kursimet tuaja atehere duhet vetem te vendosni sa eshte shuma qe do te shpenzoni per shtepine.

 Nese ju nevojitet me shume informacion ju lutem na kontaktoni tek info@realinvest.al ose +35542202774 dhe do tja u japim falas kete sherbim.


Hapi II 

Vendosim buxhetin qe mund te blejme apartamentin. Ne vartesi te te ardhurave apo kursimeve vendoset nje vlere fikse ku mund te shkoni me buxhetin tuaj ose nje interval shumash. Per rastin e blerjes  me kredi eshte me e kushtezuar sepse hyjne ne analize edhe mundesite per te marre vleren qe deshirojme.

Hapi III

Vendosni cfare shtepi apo apartamenti deshironi te blini dhe zonen e preferuar. Nevojat tuaja mund te jene te ndryshme prandaj duhet percaktuar si madhesia, cilesia, mobilimi, tipi ndertimit, zona e apartamentit dhe facilitetet qe e rrethojne ate.

Hapi III

Mund te beni nje kerkim ne databazen tone prej 3000 pronash per te gjetur ato qe perputhen me shume me buxhetin, zonat dhe shijet tuaja. Pasi te selektojme disa prona qe kemi pare ne kompiuter do te caktojme dhe bejme disa vizita per ti pare ato edhe ne terren. Kliko ketu per te pare prona

Hapi IV

Bëni një ofertë
Sapo të gjeni shtëpinë/Apartamentin që dëshironi, lëvizni shpejt për të bërë ofertën tuaj. Merrni këshilla nga konsulentet tane për një ofertë ata jane me mjaft experience dhe do te marrin cmimin me te mire.

Hapi V

Shkojme tek nje noter i besuar i juaji dhe ne rast se nuk keni ne do tju sygjerojme ekspertin tone te besuar. Noteri do te kontrolloje ne fillim nese prona eshte e rregullt apo mbi te ka barra hipotekore. Pasi te beje te gjitha verifikimet do te perpiloje kontraten e shitjes. 

https://realinvest.al/properties?business_type=sale&type=Apartment&city=Tirana