Blog

Hap nje biznes real estate dhe behu shefi i vetes

Hap nje biznes real estate dhe behu shefi i vetes

Duke pare situaten e krizes ne shqiperi dhe mundesite e pakta te punesimit shume persona, deshirojne dhe kerkojne te kene biznesin e tyre.

Barrierat e para qe perplasen pjesa me e madhe e tyre lidhen me idene e biznesit, me menyrat per ta hapur biznesin, hapat e para, me zgjidhjet qe duhen gjetur per te hapur biznesin,  me fondet qe kerkohen per ta zhvilluar ate.

Njerezimi ka filluar me ndertimet qe ne shpella, kasolle, ndertimet e antikitetit dhe tashme me ato moderne. Biznesi i Real Estate(agjensi Imobiliare) eshte nga me te vjetrit qe njeh njerezimi, vazhdon ne kohen tone  dhe do te vazhdoje edhe ne vitet qe do te vijne duke u zhvilluar edhe me shume. Gjithmone do te kemi nevoje per shtepi, per zyra, toka apo ambjente tregtare dhe magazinimi etj.

Tregu I real estate ne shqiperi eshte zhvilluar nder vite dhe eshte nje treg ne zhvillim. Shqiperia eshte nje shtet nen zhvillim dhe padyshim qe e ka te nevojshme te ndertoje dhe te zhvillohet. Nga ana tjeter prespektiva jone europiane po e ben shqiperine nje treg te lakmuar per shume te huaj. Tashme shume te huaj po blejne prona ne shqiperi dhe ky eshte vetem fillimi I nje trendi qe do te jete ne super rritje. Te huajt kerkojne prona ne te gjithe territorin sipas interesave te tyre(fabrika, toke, shtepi pushimi etj) dhe kjo gje behet e mundur duke qene ne nje rrjet te madh franchise ku pervec pronave qe menaxhon agjensia juaj mund te bashkepunoni edhe me agjensi te tjera te rrjetit.

Te hapni nje agjensi ne nje rrjet ka disa avantazhe krahasuar me po ta filloni punen nga fillimi.
•    Fokusoheni menjehere tek Zhivillimi I biznesit 
•    Shmangni kosto ndertim sistemi website etj
•    Procedurat jane te ngritura
•    Filloni me nje numer pronash te listuara
•    Hyni ne treg me experience dhe nje model biznesi te provuar
•    Mbeshtetje e vazhdueshme ne trajnime dhe teknika
•    Konsulence e vazhdueshme
•    Kliente dhe prona te perbashketa
•    kosto te ulta

 Personat e interesuar per te hapur nje biznes si agjensi imobiliare  te na kontaktojne tek a.avxhi@realinvest.al