Blog

PERFITIMET E FRANCHISE NE REAL ESTATE

PERFITIMET E FRANCHISE NE REAL ESTATE

Franchise REALinvest eshte licenca qe i japim nje individi per te vepruar ne nje zone ose territor te cakutuar ne republiken e Shqiperise si agjensi imobiliare me emrin REALinvest.

Nje individ mund te zgjedhe te zhvilloje nje aktivitet ne real estate si biznes I pavarur ose te zgjedhe te bashkupunoje ne nje franchise dhe te perfitoje nga nje produkt I gatshem ku zgjidh pjesen me te madhe te problemeve dhe I duhet vetem te fokusohet tek zhvillimi I punes.

Franchise ofron support para hapjes dhe gjate punes ne: Design, Website, trainime, suport menaxherial, trainim dhe reklame kombetare, procedura operacionale, mbeshtetje operacionale.

Real estate franchise ofron nje model biznesi te ngritur:
Pjesa me e madhe e individeve qe vendosin te hapin nje biznes ne real estate vuajne nga dyshimi nese mund ta zhvillojne biznesin sepse nuk kane nje plan dhe strategji te qarte. Kur jeni franchise cdo gje behet me ju hap pas hapi.  Ju do te keni biznesin tuaj dhe do te trajnoheni ne vijimesi si ta zhvilloni. Nga ana tjeter kompania meme do te mbijetoje vetem nese do te kete franchisor te sukseshem, kjo lidhje e ndersjellte ndihmon pozitivisht marredhenien e zhvillimit te biznesit tuaj.

Franchise ne Real estate ofron nje sistem marketingu:

tregu eshte bere i veshtire dhe me te edhe idete fituese jane me te pakta. Ne franchise idete e gabuara si dhe ato fituese te njere agjensi sherbejne si eksperienca per agjensite e tjera qe te shmangin gabimet dhe te adaptojne ato te sukseshme. Nga ana tjeter marketing i seciles agjensi nuk limitohet vetem tek pronat e saj por ai perdoret dhe shfrytezohet per bashkepunime midis njeri tjetrit per klientet vendas ashtu edhe te huaj. Te jesh nje biznesmen individ ne ditet e sotme eshte shume me e veshtire te besh sukses se ne nje rrjet.

Franchise ne Real Estate ofron trainime dhe suport:

Ofrohen trajnime perpara hapjes dhe te vazhdueshme. Nese jeni i mire me trajnimet ne shitje, kjo eshte nje pike plus qe do ta beje punen tuaj me te thjeshte por nese nuk e keni kete aftesi atehere trajnimi per te zhvilluar kete biznes eshte i detyrueshem. Perfitohen trajnime per grupe dhe coaching individ. Trajnimet jane ne klasa si, gjate punes dhe ne terren. Trajnimet nuk mbarojne kurre, ato ndyshojne dhe pershtaten me nevojat e agjenteve dhe ndryshimet e tregut.

Franchise ben me shume sens se ta provosh njehere vetem!

Kur uleni dhe beni llogarite midis asaj qe do te shpenzoni po te jeni ne frachise dhe po ta beni vete e kuptoni menjehere qe ben me shume sens te merrni nje franchise. Komisionet e Franchise nuk jane te larta, kostoja vjetore eshte me e vogel se ajo qe te kushton po te besh nje gabim ne muaj. Kjo nuk do te thote qe po te filloni me  Franchise nuk do te ndodhin gabime por tjesht qe do te ulet risku dhe ritet shperblimi.  

Nese jeni te interesuar kontaktoni:

a.avxhi@realivest.al

+355697075745